Instandhoudingsprojecten

Materieel in het openbaar vervoer is onderhevig aan diverse vormen van slijtage. Om de geplande levensduur van de verschillende elementen van het materieel te behalen is het van belang om buiten het standaard onderhoud ook het ‘laag frequente’ onderhoud uit te voeren. Denk hierbij aan specifieke instandhouding die gedurende de levenscyclus van materieel maar enkele malen voorkomen zoals een ‘mid-life beurt’.

Gepland onderhoud en reparaties

Onderhoud door ervaren monteurs met uitgebreide vakkennis

Ons team van ervaren monteurs realiseert met de juiste vakkennis het onderhoud van uw rollend materieel. Of het nu gaat om specifieke onderdelen of om het complete onderhoud van uw materieel, onze experts zorgen een optimaal onderhoud. Uiteraard met het in acht nemen van de hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen. Dankzij onze uitgebreide ervaring  zijn wij een sterke en betrouwbare partner.

Reparaties uitgevoerd binnen korte tijd

Bij onverwachte problemen aan uw rollend materieel staan onze experts garant voor een snelle oplossing waarbij de kwaliteit gewaarborgd blijft. Wij verhelpen storingen door reparaties uit te voeren op locatie 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij beseffen dat het belangrijk is om uw vloot zo snel mogelijk weer compleet te hebben zodat de dienstregeling zo min mogelijk verstoord wordt. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Forceen u kan bieden op het gebied van onderhoud en reparaties? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord.

Mid-life update

Zo kort mogelijke doorlooptijd realiseren

Voor iedere vervoerder is het van het grootste belang dat zij hun materieel beschikbaar hebben voor het uitvoeren van hun operatie. Daarom is Forceen bij voortduring mogelijkheden aan het creëren om ‘mid-life onderhoud in een zo kort mogelijke doorlooptijd te realiseren.

Zowel planning als uitvoering

Uit ervaring blijkt dat Mid-life onderhoud overwegend veel meer capaciteit en middelen verbruikt dan initieel gepland. Dat is de reden dat dit soort ‘groot onderhoud’ een behoorlijke belasting is op de staande organisatie die voor dit soort werkzaamheden ook niet is ingericht De grootste veroorzaker van overschrijdingen binnen dit soort projecten komt doordat de diverse verantwoordelijkheden binnen deze projecten zijn gedefragmenteerd waardoor het ‘wijzen’ naar anderen als iets niet helemaal loopt vanzelfsprekend wordt, met alle gevolgen van dien. De centralisatie van al deze verantwoordelijkheden is hetgeen waar Forceen het grote verschil maakt.

Zo kort mogelijke doorlooptijd mid-life update

 Forceen lost deze problemen door de verantwoordelijkheid voor het gehele traject op zich te nemen. Zowel planning, engineering, projectleiding, logistiek en ook de uitvoering worden gerealiseerd door de inzet van ervaren monteurs, ingenieurs en projectmanagers die allen beschikken over de juiste vakkennis. Het uitgangspunt van onze organisatie is het begrip ‘ontzorgen’ waarbij opdrachtgevers er zeker van zijn dat Mid-life onderhoud binnen de gestelde termijn en binnen budget wordt gerealiseerd.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Forceen u kan bieden op het gebied van het mid-life updates? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord.