Diensten voor rollend materieel openbaar vervoer

Binnen het openbaar vervoer bieden wij verschillende diensten om uw rollend materieel in stand te houden, te moderniseren en te modificeren. Een enthousiast team van ervaren ingenieurs en monteurs staat garant voor kwaliteit en voor de naleving van gemaakte afspraken. Wij zorgen er voor dat uw rollend materieel binnen zo kort mogelijke tijd weer ingezet kan worden zodat uw dienstregeling niet verstoord raakt.

Overzicht verschillende assets rollend materieel

In het onderstaande overzicht zijn alle verschillende assets afgebeeld die door ons gerealiseerd kunnen worden. Forceen verzorgt zowel de planning als de uitvoering van alle werkzaamheden in eigen beheer. Ons enthousiaste team van ervaren experts staat voor u klaar om het werk op de juiste wijze uit te voeren. 

1. Wagenbak constructie
2. Wagenbak afwerking buiten
3. Wagenbak afwerking binnen
4. Boordnet systemen
5. Bewaken en Veiligheid Systemen

6. Draaistel
7. Energie, tractie systeem
8. Deuren, toegangen
9. Passagier informatie systeem
10. Remsysteem mechanisch

12. Klimaatbeheersing
13. Koppeling Mechanisch Elektrisch
14. Besturing systemen
15. Verlichting
16. Aanvullende systemen

17. Apparaatkasten, frames
18. Elektrische bedrading

Instandhoudingsprojecten

Materieel in het openbaar vervoer is onderhevig aan diverse vormen van slijtage. Om de geplande levensduur van de verschillende elementen van het materieel te behalen is het van belang om buiten het standaard onderhoud ook het ‘laag frequente’ onderhoud uit te voeren. Denk hierbij aan specifieke instandhouding die gedurende de levenscyclus van materieel maar enkele malen voorkomen.

Modificatie & modernisering

Of het nu gaat om enkelvoudige of seriematige modificaties of complete modernisering van uw materieel, wij zijn in staat om hierin volledig te ontzorgen.