Over ons

Forceen is een samenwerking tussen ReFleet en DSP. Twee bedrijven met een jarenlange staat van dienst in het begeleiden van aanschaf- en implementatietrajecten en het onderhouden van rollend materieel in het openbaar vervoer. 

Door onze krachten te bundelen zijn wij in staat om onze klanten te voorzien van een zeer uitgebreide service.

Missie en visie

Blijvend veranderen

De instandhouding- en modificatiewerkzaamheden van rollend materieel in de ov-sector blijvend veranderen door materieelhouders te ontzorgen middels integrale inrichting van projecten. Hierbij nemen wij de focus op beschikbaarheids- en kostenefficiëntie van het materieel in acht.

Zowel denk- als uitvoeringskracht

De materieelhouders compleet ontzorgen bij projectmatige Instandhouding- en Modificatiewerkzaamheden door zowel het projectmanagement, de engineering en de uitvoering te verzorgen. Forceen biedt zowel denk- als uitvoeringskracht.

ReFleet

Ingenieurs- en adviesbureautrein, tram, metro en bussen

ReFleet is een ingenieurs- en adviesbureau voor implementatie- en life cycle management van trein, tram, metro en elektrische bussen. ReFleet is gespecialiseerd in het ontzorgen van opdrachtgevers bij complexe aanschaf- en implementatieprojecten van rollend materieel in het openbaar vervoer.

Meer dan alleen de aanschaf en instroom van materieel

ReFleet beschouwt het vernieuwingstraject als meer dan alleen de aanschaf en instroom van materieel. We ondersteunen onze klanten met de inzet van project managers en engineers met verschillende expertises om de implementatie op alle niveaus in de organisatie succesvol te laten verlopen.

DSP

Toonaangevende organisatie

Vanaf 2001 is onze lang gekoesterde passie voor treinmotoren uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie dat aandrijfsystemen en componenten van spoorwegmaterieel en zwaar rollend materieel repareert, reviseert en test. 

Dit doen we zowel nationaal in Nederland als internationaal in landen als Duitsland, Polen en Spanje. Samen met meer dan 40 professionals kijken we naar de meest efficiënte manier van onderhoud voor uw motoren, transmissies, aggregaten en andere spoorwegmaterieel-gerelateerde componenten. Samen blijven we in beweging.

Efficiënt, effectief en betrouwbaar

We willen dat elke vloot efficiënt, effectief en betrouwbaar presteert en dat personen en goederen vervoeren tegen een zo laag mogelijke prijs gebeurt. Daarom noemen we onze flexibiliteit ook wel onze draaiende kracht: we staan 24/7 klaar voor onze klanten, hanteren een snelle doorlooptijd en beschikken over een hightech proefstand en moderne engineeringoplossingen. Tijd is immers van onschatbare waarde.