Modificatie & Modernisering

Binnen de levensduur van het materieel kunnen er diverse ontwikkelingen plaats vinden waardoor uw vloot modificaties behoeft. Bijvoorbeeld technische ontwikkelingen die de uitstoot van schadelijke stoffen verder beperken. Daarnaast zijn er zaken die na verloop van tijd slijten door het gebruik en die gemoderniseerd dienen te worden. Bijvoorbeeld de stoffering van de zitplaatsen van een serie van rijtuigen.

Modificatie van rollend materieel

Niet alleen kennis maar ook ervaren uitvoerend engineers

Als er modificaties aan uw vloot van rollend materieel nodig zijn (bijvoorbeeld door technische ontwikkelingen of gewijzigde regelgeving) dan bieden wij niet alleen de kennis voor de engineering van deze modificaties maar ook een team van ervaren uitvoerend engineers. Onze uitvoerend engineers staan garant voor een correcte installatie van alle modificaties zodat u uw vloot weer tijdig in bedrijf kunt nemen.

Complete afhandeling van de installatie van modificaties

Welke modificaties er ook nodig zijn, wij bieden een complete afhandeling van de installatie van de benodigde modificaties. Dat betekent dat u kunt vertrouwen op een installatie volgens de gestelde kwaliteitseisen en binnen de gestelde termijn. Wij zijn ervaren in het seriematig toepassen van modificaties voor allerlei soorten materieel binnen het openbaar vervoer. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Forceen u kan bieden? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord.

Modernisering van rollend materieel

Door slijtage aan vervanging toe

Binnen de levensduur van het rollend materieel zijn er elementen die na enkele jaren door slijtage aan vervanging toe zijn. Vervanging kan gerealiseerd worden, indien gewenst, van moderne technieken of oplossingen. Hiermee voldoet, na voltooiing, het rollend materieel weer geheel aan de nieuwe wensen en eisen van vervoersmaatschappij en uiteindelijk de reiziger.

Moderne technieken of oplossingen bij modernisering

Of het nu gaat om het vervangen van onderdelen door betere technische mogelijkheden of om het toepassen van een nieuwe ontwerpstijl voor het interieur, wij zorgen voor de juiste oplossing van uw vraagstukken bij het moderniseren van uw rollend materieel. Ons ervaren team van ingenieurs en uitvoerend engineers staat voor u klaar om u te voorzien van de beste oplossingen zodat uw vloot weer zo snel mogelijk ingezet kan worden. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Forceen u kan bieden op het gebied van modernisering? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan u graag te woord.

Boordapparatuur projecten

Wij zijn gespecialiseerd in de engineering en installatie van boordapparatuur welke gebruikt wordt voor een optimale reisbeleving. Wij voorzien met name bussen van nieuwe boordapparatuur die bijdraagt aan een hoger rendement, grotere veiligheid en een betere gebruikerservaring.