Installatie telematica busvervoer

Ook voor de installatie van telematica bent u bij ons aan het juiste adres. Onze expertise is met name toegespitst op het busvervoer. Om telematica mogelijk te maken, zijn er diverse systemen benodigd zoals dataverbindingen, computernetwerken en elektrotechniek.  Deze moderne systemen worden door ons team van ingenieurs en monteurs op een professionele wijze ingepland en ingebouwd in uw vloot van bussen. 

Verbeteren veiligheid en kostenreductie

Geavanceerde systemen

Met het gebruik van telematica is het mogelijk om een transparant inzicht te verkrijgen in uw voertuigen. De geavanceerde systemen bieden de mogelijkheid om verschillende problemen tijdig en op afstand te detecteren en te identificeren. Hierdoor kunt u maatregelen treffen binnen uw vloot en blijven uw voertuigen langer op de weg en wordt de levensduur verlengd.  

Professionele installatie en onderhoud

Ons team van monteurs is ervaren in het inbouwen van telematicasystemen. Wij kunnen al deze systemen achteraf inbouwen op uw eigen locatie. Wij hebben ervaring met vele verschillende merken en typen hardware en zorgen voor een professionele installatie. Ook voor het onderhoud van telematicasystemen bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.